Sla inhoud over

Samenwerken met uitgevers

BottomUpBooks werkt nauw samen met uitgevers. Zij weten immers alles over het boek en willen deze zo goed mogelijk verkopen. Wij gebruiken deze informatie om consumenten optimaal te bedienen in hun zoektocht naar de juiste titel. Want elk onderwerp dat in een boek wordt behandeld, komt in onze webwinkels volop in de schijnwerpers. Op deze manier kunnen zoekers via diverse zoektermen bij uw boek uitkomen. Zodat de kans op een juiste match zo groot mogelijk wordt.

Dynamische verkoopomgeving

De webwinkels van BottomUpBooks zijn continue in beweging en het aanbod groeit dagelijks door sterke samenwerking met erkende distributeurs zoals Centraal Boekhuis. Het model erachter is ontwikkeld op groei om een dynamische verkoopomgeving te garanderen. Daardoor kunnen we ook andere vormen van boekverkoop in de toekomst flexibel gaan inzetten zoals e-books, printing on demand en tweedehands.

BottomUpBooks biedt uitgevers:

  • De mogelijkheid om het interessegebied van lezers zo relevant mogelijk aan te sluiten op titels
  • Informatie over titels online verrijken zodat deze beter gevonden kunnen worden
  • Zoekmachine optimalisatie per titel
  • Acties rondom boeken ontwikkelen
  • Op maat landingspagina’s voor boeken samenstellen waarnaar verwezen kan worden vanaf de eigen site
  • Internetmarketing, expertise om online verkoop van titels te verhogen


Geïnteresseerd in een samenwerking met BottomUpBooks? Neem contact op voor een afspraak. In een informatief gesprek vertellen wij u over onze mogelijkheden voor uw niche markt.

 


ShareVolg ons op Twitter